Diensten  //  Grafische vormgeving...

Contact

Creativiteit maakt hier het onderscheid. Een creatieve aanpak werkt altijd, zowel bij een advertentie of campagne, een mailing, een website, een uitnodiging als bij een magazine, huisstijl of logo. Straffe concepten houden langer de aandacht vast en liggen aan de basis van een modern en trendy imago.

Logo's en huisstijlen
Onze logo's maken uw bedrijf in één oogopslag herkenbaar. Ons grafisch designbureau zorgt voor een sterke en tijdloze vormgeving van uw logo en samen met de huisstijl (briefpapier, facturen, naamkaartjes, enveloppes, ...) bepaalt dit het imago van uw onderneming.

Folders en brochures
Ook voor mooie, stijlvolle en luxueuze folders of brochures bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit wordt hier bepaald door afwerking en papiersoort. Dankzij onze expertise kunt u een beklijvende indruk nalaten bij uw klanten en prospecten. Studio ZigZag staat in voor de volledige pre-press van uw drukwerk en volgt voor u het verdere productieproces op, van druk over afwerking tot en met de levering.

Promotioneel drukwerk
Voor de meeste bedrijven is promotioneel drukwerk (flyers, brochures, catalogi, blocnotes, affiches, verpakking, ...) een belangrijk onderdeel van de totale communicatiestrategie. Met bijvoorbeeld brochures kunt u organisaties op aansprekende wijze kennis laten maken met uw producten en met uw bedrijf. Ons designbureau zorgt voor een trendy en stijlvol ontwerp.

Websites
Aanwezig zijn op het internet is niet voldoende in Vlaanderen of België. Een website is immers het visitekaartje van uw onderneming, die door iedereen op elk gewenst moment van de dag te bekijken is. Zorg er dus voor dat u goed voor de dag komt. Studio ZigZag maakt van uw site een aantrekkelijk, uitnodigend en toegangkelijk geheel.

 

Onze uurtarieven en prijzen voor drukwerk zijn scherp. Wij vinden dat we alleen op deze manier samen met onze klanten kunnen zorgen voor prachtige, maar ook betaalbare, communicatie. Mocht u een kennismaking op prijs stellen, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn er graag voor u!